Ruotsalaishyökkääjä Emil Molin KooKoon riveihin yksivuotisella sopimuksella

1.7.2022
Ruotsalaishyökkääjä Emil Molin KooKoon riveihin yksivuotisella sopimuksella

KooKoo kiinnitti yhden uuden ruotsalaisvahvistuksen. (Kuva: Ella Taponen)

KooKoo on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Emil Molinin kanssa. Molin on pelannut neljä edelliskautta kotimaansa pääsarjassa SHL:ssä.

Emil Molin, 29, vahvistaa KooKoon hyökkäystä tulevan kauden kattavalla sopimuksella. Ruotsalaishyökkääjä on pelannut neljä edelliskautta SHL:ssä edustaen Brynäs IF:ää ja Malmö Redhawksia. Molinin viime kausi oli rikkonainen. Hän iski Brynäsin paidassa 28 runkosarjaotteluun tehopisteet 2+7=9. Pudotuspeleissä hän pelasi kolme ottelua saalistaen näissä kaksi syöttöpistettä.

Molin on pelannut kotimaassaan yhteensä 214 SHL-ottelua tehopistein 33+39=72 ja 184 HockeyAllsvenskan-ottelua tehopistein 41+69=110. Keväällä 2012 keskushyökkääjä oli voittamassa SHL:n mestaruutta Brynäsissä.

Ruotsalainen on Dallas Starsin neljännen kierroksen varaus kesältä 2011. Molin pelasi Pohjois-Amerikassa kaudella 2015–16 saaden vastuuta 11 AHL-ottelussa ja 54 ECHL-ottelussa.

– Emil täydentää keskikaistamme, ja on hieman haasteellisen jakson jälkeen erittäin motivoitunut pelaamaan taas huipputasolla. Molin on hyvät hyökkäyspelitaidot omaava keskushyökkääjä, jonka taito ja vaistot nousevat esille sekä tasakentällisin että ylivoimapelissä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo seuran tiedotteessa.

Molin on kolmas KooKoon tämän kesän aikana hankkima ruotsalaispelaaja. Aiemmin joukkueeseen ovat liittyneet hyökkääjät Linus Andersson ja Axel Ottosson.


---
Julkaisija: Henri Niemelä