SaiPa solmi 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Nicolas Werbikin kanssa

14.6.2022
SaiPa solmi 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Nicolas Werbikin kanssa

SaiPa vahvistuu tshekkihyökkääjä Nicolas Werbikillä. (Kuva: Kimmo Metsälä)

SaiPa on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen tshekkihyökkääjä Nicolas Werbikin kanssa. Werbik oli SaiPassa try-outilla toukokuusta kesäkuuhun.

24-vuotias Nicolas Werbik on ensi kaudella osa SaiPan joukkuetta 1+1-vuotisella sopimuksella. Tshekkihyökkääjä oli touko-kesäkuun ajan SaiPassa antamassa näyttöjä try-outilla. Werbik pelasi viime kaudella Mestistä erittäin tehokkaasti Joensuun Kiekko-Pojissa. Hyökkääjä oli runkosarjassa pistepörssin toinen iskemällä 47 otteluun tehopisteet 25+33=58. Mestiksen pelaajat äänestivät Werbikin kauden päätteeksi sarjan parhaaksi pelaajaksi ja hänet valittiin lisäksi myös sarjan ensimmäiseen All Stars -kentälliseen. Werbik saapui viime syksynä Suomeen Tshekin pääsarjasta, jossa hän pelasi kolmen kauden aikana yhteensä 114 ottelua tehopistein 8+13=21.


---
Julkaisija: Henri Niemelä