Ruotsalaishyökkääjä Max Görtz siirtyy KalPaan kaksivuotisella sopimuksella

12.6.2022
Ruotsalaishyökkääjä Max Görtz siirtyy KalPaan kaksivuotisella sopimuksella

KalPa vahvistuu ruotsalaishyökkääjällä. (Kuva: Atte Rissanen)

KalPa on solminut kaksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Max Görtzin kanssa. Görtz on pelannut kaksi edelliskautta Saksan DEL-liigassa.

Ruotsalainen Max Görtz vahvistaa KalPan hyökkäystä kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Görtz on pelannut kaksi edelliskautta Saksan pääsarjassa DEL-liigassa ja viime kaudella hän iski Schwenninger Wild Wingsin riveissä 50 runkosarjaotteluun tehopisteet 18+19=37. Näillä tehopisteillä ruotsalainen oli joukkueensa viime kauden tehokkain pelaaja. Hyökkääjällä on lisäksi 279 runkosarjaottelun ja 43 playoffs-ottelun kokemus SHL:stä tehopistein 67+60=127. Görtz on Nashville Predatorsin NHL-varaus kesältä 2012 ja 29-vuotias hyökkääjä omaa 141 AHL-ottelun kokemuksen kausilta 2015-17.

– Max on juuri sellainen pelaaja, jota olemme hakeneet. Max on hyvä luistelemaan, hänellä on hyvä maalivainu ja äärimmäisen hyvä laukaus. Hän tuo mukanaan särmää ja kaivattua ratkaisuvoimaa. Oikealta ampuvana pelaajana hän tuo meille myös lisävaihtoehtoja ylivoimapelaamiseen, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo seuran tiedotteessa.

– Max on pelannut Euroopan huippusarjoissa jo monta kautta ja hän on joka paikassa kyennyt vastaamaan sarjan vaatimustasoon. Halusimme tehdä suoraan kaksivuotisen sopimuksen, kun tällainen pelaaja oli saatavilla. Uskomme vahvasti, että hänestä tulee yksi hyökkäyksemme johtotähdistä.


---
Julkaisija: Henri Niemelä