Pavol Skalicky siirtyy TPS:ään - Niklas Arell ja Roni Allen jatkosopimuksiin

3.6.2022
Pavol Skalicky siirtyy TPS:ään - Niklas Arell ja Roni Allen jatkosopimuksiin

TPS:n hyökkäys vahvistuu Pavol Skalickylla. (Kuva: Sanna Peräntie)

TPS on solminut vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Pavol Skalickyn kanssa. Lisäksi turkulaisseura solmi jatkosopimukset puolustajien Niklas Arellin ja Roni Allenin kanssa.

Slovakialaishyökkääjä Pavol Skalicky siirtyy ensi kaudeksi TPS:n riveihin. Skalicky on edustanut kaksi edelliskautta Liigassa Rauman Lukkoa. Viime kaudella hyökkääjä teki Lukossa 52 runkosarjaotteluun tehopisteet 13+22=35 ja kolme maalia neljään playoffs-otteluun. Toissa kaudella Skalicky voitti Lukon kanssa Suomen mestaruuden tehden runkosarjassa 39 tehopistettä ja playoffseissa kahdeksan tehopistettä. Ulkomailta hyökkääjä omaa muun muassa 151 KHL-ottelun ja 102 Tshekin pääsarjaottelun kokemuksen. Skalicky on edustanut Slovakian A-maajoukkuetta miesten MM-kisoissa neljä kertaa. Hyökkääjän tuore sopimus TPS:n kanssa on yksivuotinen.

– Skalicky on iso palanen meidän tulevan kauden hyökkäyskalustoa ja olemme mielissämme hänen saapumisestaan Turkuun. Hän tuo meille paljon eri ominaisuuksia, joista ratkaisukyky, fyysisyys, tehokkuus ja erikoistilannepelaaminen nousevat esiin, taustoittaa TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.

– Totta kai olen innostunut tulevasta kaudesta TPS-paidassa! Turkuun siirtyminen tuntui oikealta ratkaisulta ja odotan jo tulevan kauden alkua uuden joukkueen kanssa, Skalicky viestittää.

Vuoden mittaiset jatkosopimukset TPS solmi puolestaan puolustajien Niklas Arellin ja Roni Allenin kanssa. Ruotsalaispuolustaja Arell saapui TPS:ään viime syksynä. Viime kaudella hän iski 60 runkosarjaotteluun ja 18 playoffs-otteluun tehopisteet 1+12=13. Ennen Liigaan saapumista 31-vuotias puolustaja pelasi seitsemän peräkkäistä kautta Ruotsin SHL:ssä. 23-vuotias Allen puolestaan siirtyi TPS:ään viime joulukuussa Mestis-seura TuTo Hockeyn riveistä. Allen pelasi viime kaudella 23 Mestis-ottelua tehopistein 3+8=11 ja kymmenen Liiga-ottelua tehopistein 1+1. Puolustaja on aiemmin edustanut Liigassa JYPiä neljällä eri kaudella ja yhteensä hänen uralleen on kertynyt Liigassa 135 ottelua tehopistein 6+13=19.


---
Julkaisija: Henri Niemelä