Niclas Almari jatkaa Lukossa kahden vuoden mittaisella sopimuksella

3.6.2022
Niclas Almari jatkaa Lukossa kahden vuoden mittaisella sopimuksella

Niclas Almari jatkaa Lukon puolustuksessa seuraavat kaksi kautta. (Kuva: Elmeri Elo)

Lukko on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Niclas Almarin kanssa. Almari saapui Raumalle helmikuussa Pohjois-Amerikasta.

24-vuotias puolustaja Niclas Almari jatkaa Rauman Lukossa kevääseen 2024 saakka. Almari saapui Raumalle helmikuussa lainalla Pittsburgh Penguinsista ja sen AHL-seurasta Wilkes-Barre/Scranton Penguinsista. Almari ehti pelata Lukossa loppukaudesta playoffsit mukaan lukien 22 ottelua tehopistein 0+2. Tuleva kausi on puolustajalle kuudes Liigassa. Aiemmin Almari on edustanut Liigassa Lukon lisäksi Pelicansia ja HPK:ta yhteensä 150 ottelussa tehopistein 9+18=27. Puolustaja voitti HPK:n riveissä Suomen mestaruuden keväällä 2019. Almari on Pittsburgh Penguinsin viidennen kierroksen NHL-varaus kesältä 2016.

- Viihdyn Lukossa todella hyvin. Peliaikaa ja vastuuta tuli viime kaudella hyvin ja niitä tulinkin Raumalta hakemaan. Harmi, ettei pystytty pelaamaan pidempää kevättä. Raumalla on monta hyvää puolustajaa saanut uutta nostetta uralle ja uskon, että pystyn itsekkin kehittymään täällä, Almari sanoo.

- Almari on luotettava, tunnollinen joukkuepelaaja, jolle joukkueen menestyminen on aina prioriteetti numero 1. Näin kun joukkuepelistä puhutaan, se on erittäin tärkeä asia, että arvomaailma on pelaajalla kohdallaan. Häntä ei tarvitse piilotella missään pelitilanteessa. Hän on kyllä käyttökelpoinen kaikkiin rooleihin, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi.


---
Julkaisija: Henri Niemelä