Charles-Edouard D'Astous KooKoon puolustukseen 1+1-vuotisella sopimuksella

3.6.2022
Charles-Edouard D'Astous KooKoon puolustukseen 1+1-vuotisella sopimuksella

KooKoo saa kanadalaisvahvistuksen puolustukseensa. (Kuva: Ella Taponen)

KooKoo on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Charles-Edouard D'Astousin kanssa. D'Astous valittiin viime kaudella Pohjois-Amerikassa ECHL:n parhaaksi puolustajaksi.

KooKoo on kiinnittänyt kanadalaispuolustaja Charles-Edouard D'Astousin 1+1-vuotisella sopimuksella. D'Astous valittiin viime kaudella Pohjois-Amerikassa ECHL:n parhaaksi puolustajaksi. Hän iski runkosarjassa Utah Grizzliesin riveissä 52 otteluun hurjat tehopisteet 26+31=57 ja pistetehtailu jatkui myös playoffseissa, jossa 18 otteluun syntyi tehopisteet 19+11=30. D'Astous voitti runkosarjassa puolustajien maalipörssin ja playoffseissa pistepörssin kaikki pelaajat mukaan lukien. Puolustaja on saanut viimeisen kolmen kauden aikana vastuuta myös AHL:ssä kahdessa eri seurassa yhteensä 23 ottelussa tehopistein 2+4=6. KooKoo on D'Astousille ensimmäinen seura Euroopassa.

D'Astous luistelee sulavasti, syöttää oivaltavasti ja omaa erittäin hyvän laukauksen. Hänellä on kaikki edellytykset olla tehokas myös Liiga-tasolla ja ECHL:n tehokkuus ollut puolustajalle poikkeuksellista, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo.


---
Julkaisija: Henri Niemelä