Näin Liiga-joukkueet pelaavat syksyllä CHL:n lohkovaiheessa – Tässä arvonnan tulokset

25.5.2022
Näin Liiga-joukkueet pelaavat syksyllä CHL:n lohkovaiheessa – Tässä arvonnan tulokset

CHL:n lohkovaiheen arvonta kaudelle 2022-23 pidettiin keskiviikkona Tampereella. Liiga-joukkueista ensi kauden CHL:ssä ovat mukana Tappara, TPS, Ilves ja Jukurit. Katso, mitkä joukkueet pelaavat Liiga-joukkueiden kanssa samassa lohkossa.

Lohkovaiheen avausottelut pelataan torstaina 1. syyskuuta. Ennen Liigan runkosarjan käynnistymistä kaikki joukkueet pelaavat neljä ottelua. Lohkovaiheen viimeiset kaksi ottelua ovat ohjelmassa lokakuussa. Playoffs-otteluihin jatkaa 16 joukkuetta, kaksi parasta jokaisesta kahdeksasta lohkosta.

Playoffs-ottelut alkavat marraskuun puolivälissä. Joulukuussa pelataan neljännesfinaaliottelut. Vuoden vaihteen jälkeen ohjelmassa on neljän parhaan joukkueen kesken kamppailtavat semifinaaliottelut. CHL:n finaaliottelu pelataan 18. helmikuuta.

Liiga-joukkueiden lohkot ja joukkueet

Lohko A: Jukurit, Luleå Hockey (SWE), Sparta Praha (CZE), Aalborg Pirates (DEN)
Lohko B: TPS, EV Zug (SUI), Grizzlys Wolfsburg (GER), Olimpija Ljubljana (SLO)
Lohko C: Tappara, Red Bull München (GER), Rapperswil-Jona Lakers (SUI), Slovan Bratislava (SVK)
Lohko E: Ilves, Red Bull Salzburg (AUT), Fribourg-Gottéron (SUI), Stavanger Oilers (NOR)

>> CHL 2022-23 / ottelupäivät---
Julkaisija: Antti Seppänen