Daniel Mäkiaho siirtyy Jukureihin 1+1-vuotisella sopimuksella

19.5.2022
Daniel Mäkiaho siirtyy Jukureihin 1+1-vuotisella sopimuksella

Jukurien hyökkäys vahvistuu Daniel Mäkiaholla. (Kuva: Mikko Kankainen)

Mikkelin Jukurit on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Daniel Mäkiahon kanssa. Mäkiaho purki hiljattain sopimuksensa HPK:n kanssa.

21-vuotias Daniel Mäkiaho siirtyy Mikkelin Jukureihin 1+1-vuotisella sopimuksella. Hyökkääjä purki hiljattain sopimuksensa yhteisymmärryksessä HPK:n kanssa. Mäkiaho on edustanut HPK:n organisaatiota kaksi edellistä kautta pelaten pääasiassa alle 20-vuotiaiden joukkueessa. Kahden kauden aikana hyökkääjä pelasi junioreissa yhteensä 30 ottelua tehopistein 10+22=32. Otteluita kertyi lisäksi Liigassa kymmenen ja Mestiksessä FPS:n riveissä seitsemän. GrIFK:n kasvatti tulee tunnetusta kiekkoperheestä, sillä hänen isänsä on urallaan yli 600 Liiga-ottelua pelannut Toni Mäkiaho. Hänen isoisänsä on puolestaan HIFK:n pitkäaikainen seurajohtaja Frank Moberg.

- Daniel on hyvät raamit omaava pelaaja, joka on luisteluvoimainen ja kiekollisesti taitava. Hän tuo lisää leveyttä hyökkääjistöön, Jukurien kehitysjohtaja Mikko Hakkarainen kertoo.


---
Julkaisija: Henri Niemelä