Antti Saarela palaa Lukkoon yksivuotisella sopimuksella

30.4.2022
Antti Saarela palaa Lukkoon yksivuotisella sopimuksella

Antti Saarela palaa ensi kaudeksi Lukkoon kolmen Ilves-kauden jälkeen. (Kuva: Teemu Saarinen)

Lukko on solminut vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Antti Saarelan kanssa. Saarela palaa Lukkoon kolmen vuoden tauon jälkeen.

20-vuotias Antti Saarela palaa ensi kaudeksi Rauman Lukkoon yhden vuoden sopimuksella. Saarela on edustanut kolme edelliskautta Tampereen Ilvestä, johon hän lähti aikoinaan Lukosta syksyksi 2019. Hyökkääjän viime kausi jäi kesken jo helmikuussa loukkaantumisen takia. Runkosarjassa Saarela ehti pelata 37 ottelua tehden oman yhden kauden piste-ennätyksensä 12+7=19. Saarela on käynyt läpi Lukon junioripolun ja Liiga-debyyttinsä hän teki kaudella 2018-19. Hyökkääjä on pelannut Liigassa urallaan viiden kauden aikana yhteensä 149 ottelua tehopistein 25+30=55. Loukkaantumisen takia Saarelan treenaaminen on heinäkuuhun asti kuntouttavaa ja Liigakauden alkaessa hänen pitäisi olla täydessä pelikunnossa.

- Tosi hyvät fiilikset paluusta Raumalle, kyllä Lukko on aina Lukko. Oli iso halu palata takaisin kotiin. Lähdin nuorempana vähän jääräpäänä tavoittelemaan omaa juttuani. Kolmen vuoden aikana tuli kasvettua jonkin verran ja opin nauttimaan pelaamisesta uudella tavalla. Pelipaikalla ei niin väliä: nautitaan kentällä ja tehdään maaleja! Saarela hehkuttaa.

- Tärkeä sopimus meille. Antti on nuori pelaaja, joka on kehittynyt isoin harppauksin. Tulemme saamaan hänestä tulosyksikön pelaajan. Saarelan luisteluvoima on Liigan ehdotonta eliittiä, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo.


---
Julkaisija: Henri Niemelä