Jesper Piitulainen jatkaa Jukureissa yksivuotisella sopimuksella

25.4.2022
Jesper Piitulainen jatkaa Jukureissa yksivuotisella sopimuksella

Piitulaiselle tuleva kausi on jo seitsemäs peräkkäinen Jukurien paita päällä. (Kuva: Mikko Kankainen)

Mikkelit Jukurit on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Jesper Piitulaisen kanssa. Piitulaiselle tuleva kausi on jo seitsemäs peräkkäinen Jukurien paidassa.

30-vuotias Jesper Piitulainen on SaPKon kasvatti, joka nousi ensimmäisen kerran Liigaan SaiPan paidassa kaudella 2012-13. Ennen Liigaa hyökkääjä pelasi jo yhden kauden Jukureissa Mestistä kaudella 2011-12. SaiPan sekä Lukon kautta Piitulainen palasi Jukureihin syksyksi 2016 ja siitä lähtien hän on edustanut ainoastaan mikkeliläisjoukkuetta. Jukurit nostettiin Liigaan samana syksynä ja jokaisella Liiga-kaudella Piitulainen on kuulunut joukkueensa kapteenistoon. Kapteenina hyökkääjä toimi kaudella 2020-21. Piitulainen on pelannut kymmenen kauden aikana Liigassa yhteensä 493 ottelua tehopistein 83+119=202. Näistä otteluista hyökkääjä on pelannut 299 Jukureissa. Viime kaudella Piitulainen pelasi 41 runkosarjaottelua ja kuusi playoffs-ottelua tehopistein 3+7=10.

- Jesper on ehdottomasti sellainen johtava pelaaja, jota jokainen joukkue tarvitsee. Hän pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa, ja on sen myötä erittäin tärkeä pala joukkueessa, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen iloitsee.

- Kauden jälkeen piti hetki vetää henkeä, sillä olihan loppu karvas pettymys. Se kuitenkin jätti nälkää itselle, joten oli helppo hypätä neuvottelupöytään Jukurien kanssa. Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen ja saamme ensi kaudella mahdollisuuden parantaa, Piitulainen kommentoi.


---
Julkaisija: Henri Niemelä