Julius Mattilalle vuoden jatkosopimus Lukkoon

9.3.2022
Julius Mattilalle vuoden jatkosopimus Lukkoon

Julius Mattila jatkaa Lukossa kaudella 2022-23. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Lukko on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Julius Mattilan kanssa. 24-vuotias Mattila pelaa toista kauttaan Liigassa.

24-vuotiaalle Julius Mattilalle kuluva kausi on toinen Lukossa ja Liigassa. Tällä kaudella Mattila on kuulunut joukkueen kapteenistoon iskien 48 otteluun tehopisteet 9+16=25. Kyseinen pistemäärä on Mattilan yhden kauden piste-ennätys, sillä viime kaudella hyökkääjä teki runkosarjassa 60 otteluun tehopisteet 6+18=24. Mestaruuteen päättyneissä playoffseissa hyökkääjä pelasi viime keväänä 11 ottelua, joissa hän iski yhden maalin. Tampereen Ilveksen kasvatti lähti kaudeksi 2016-17 pelaamaan Pohjois-Amerikkaan Bostonin yliopistoon, jossa hän vietti yhteensä neljä kautta ennen siirtymistä Lukon riveihin.

Lukko julkaisi yhden vuoden jatkosopimuksen Ilves-ottelun yhteydessä tiistaina.


---
Julkaisija: Henri Niemelä