Lukko solmi jatkosopimuksen kapteeni Anrei Hakulisen kanssa

3.3.2022
Lukko solmi jatkosopimuksen kapteeni Anrei Hakulisen kanssa

Anrei Hakulinen jatkaa sinikeltaisissa myös tulevalla kaudella. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Lukko on solminut kevääseen 2023 saakka ulottuvan jatkosopimuksen hyökkääjä Anrei Hakulisen kanssa. Hakulinen toimii tällä kaudella Lukon kapteenina.

32-vuotias Anrei Hakulinen nimettiin täksi kaudeksi Lukon kapteeniksi. Toisella Lukko-kaudellaan Hakulinen on tehnyt 42 otteluun tehopisteet 8+21=29 ollen joukkueensa kauden neljänneksi paras pistemies. Mestaruuteen päättyneellä viime kaudella kapteeni teki runkosarjassa 54 otteluun tehopisteet 15+18=33 ja lisäksi hyökkääjä voitti Matti Keinonen-palkinnon runkosarjan parhaalla plus/miinus-lukemalla +27. Playoffseissa Hakulinen iski 11 otteluun tehopisteet 4+2=6.

Turusta suomalaisen jääkiekon huipulle ponnistanut Hakulinen pelasi Liigassa kaudet 2014-20 Pelicansissa ja KooKoossa. Yhteensä kahdeksan kauden aikana hyökkääjä on pelannut Liigassa 345 runkosarjaottelua tehopistein 81+118=199. Suomen A-maajoukkueessa Hakulinen pelasi kahdeksan ottelua kaudella 2018-19 tehopistein 1+1.

Lukko julkaisi kapteenin yksivuotisen jatkosopimuksen keskiviikkona Pelicans-ottelun mainostauolla.


---
Julkaisija: Henri Niemelä