HPK vahvistuu loppukaudeksi Aleksi Mustosella ja Miihkali Tepolla

28.2.2022
HPK vahvistuu loppukaudeksi Aleksi Mustosella ja Miihkali Tepolla

HPK saa loppukaudeksi vahvustuksia Oulun Kärpistä.

HPK vahvistuu loppukaudeksi kahdella Oulun Kärppien pelaajalla Aleksi Mustosella sekä Miihkali Tepolla. Mustosen sopimus HPK:n kanssa kestää kevääseen 2024 saakka.

Aleksi Mustonen on pelannut tällä kaudella Kärpissä 41 ottelua tehopistein 5+7=12. Mustonen teki Liiga-debyyttinsä Helsingin Jokereissa kaudella 2012-13 ja kymmenen kauden aikana 26-vuotias hyökkääjä on pelannut Liigassa yhteensä 433 ottelua tehopistein 71+123=194. Jokerien ja Kärppien lisäksi Mustonen on edustanut urallaan Liigassa Ilvestä ja Pelicansia. Mustonen saapuu HPK:hon kevääseen 2024 saakka kestävällä sopimuksella, jonka ensimmäinen kevät on lainasopimus Kärpistä.

Miihkali Teppo on pelannut tällä kaudella Kärpissä 20 ottelua saalistaen näissä kaksi syöttöpistettä. Teppo teki debyyttinsä Liigassa kaudella 2013-14 HIFK:n paidassa ja Helsingissä kuluikin puolustajan viisi ensimmäistä kautta. 29-vuotias puolustaja on yhdeksän kauden aikana pelannut Liigassa yhteensä 368 ottelua edustaen Kärppien ja HIFK:n lisäksi Pelicansia. Tepon lainasopimus kattaa Hämeenlinnassa loppukauden.

Meillä oli vakaa tavoite, kun mietimme joukkueen vahvistamista, että löydämme suomalaisia pelaajia, jotka istuvat hyvin joukkueeseemme. Olemme pärjänneet nimenomaan joukkueena hyvin ja tullaan menemään mahdollisimman pitkälle kevääseen yhdessä, joukkueena. Meillä on hyvä tiivis paketti kemiallisesti ja kun katsoo peliä, pelin rakennetta sekä pelaamista, niin me nimenomaan laajalla rintamalla joukkueena haluamme menestyä. Nämä uudet pelaajat tiivistävät pelaamista entisestään, kertoo HPK:n urheilutoimenjohtaja Mika Toivola.


---
Julkaisija: Henri Niemelä