Santtu Kinnuselle vuoden jatkosopimus Tapparaan

20.2.2022
Santtu Kinnuselle vuoden jatkosopimus Tapparaan

Santtu Kinnunen nähdään Tapparan puolustuksessa myös ensi kaudella. (Kuva: Mika Kylmäniemi)

Tappara on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Santtu Kinnusen kanssa. Kinnunen on ollut tällä kaudella joukkueensa tehokkain puolustaja.

Santtu Kinnunen pelaa toista kauttaan Tapparan puolustuksessa. Tällä kaudella Kinnunen on tehnyt 40 otteluun tehopisteet 4+16=20, mikä on joukkueen puolustajista paras lukema. Pelicans-kasvatti teki Liiga-debyyttinsä Lahdessa kaudella 2018-19 ja siellä kuluivat puolustajan kaksi ensimmäistä kautta ennen siirtoa Tapparaan. Kinnunen on pelannut urallaan yhteensä 150 ottelua tehopistein 10+37=47.

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Santun kehityskaareen Tapparassa. Jo viime kaudella hän oli joukkueemme parhaita puolustajia, ja kuluvalla kaudella hän on jatkanut siitä, mihin hän viime kautensa päätti. Santtu tulee olemaan puolustuksemme johtavia pelaajia myös ensi kaudella, Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi kommentoi Kinnusen otteita kaukalossa.

22-vuotiaan Kinnusen uusi sopimus päättyy keväällä 2023. Sopimus julkaistiin Tapparan ja SaiPan välisen ottelun yhteydessä lauantaina.


---
Julkaisija: Henri Niemelä