Pekka Jormakka ja Otto Mäkinen jatkavat Jukureissa ensi kaudella

13.1.2022
Pekka Jormakka ja Otto Mäkinen jatkavat Jukureissa ensi kaudella

Pekka Jormakka on tehnyt tällä kaudella Jukureissa 19 otteluun kymmenen tehopistettä. (Kuva: Mikko Kankainen)

Jukurit on päättänyt käyttää Pekka Jormakan ja Otto Mäkisen sopimusten sisältämät optiot, minkä johdosta kaksikko nähdään Mikkelissä myös ensi kaudella.

Pekka Jormakka ja Otto Mäkinen jatkavat Jukurien riveissä myös ensi kaudella, kun seura käyttää heidän sopimuksissaan sisältävät optiot.

Pekka Jormakka palasi tänä syksynä Liigaan kuuden vuoden tauon jälkeen ja hänen suhteen odotukset lyötiin syystäkin erittäin korkealle ennen kautta. Kuluva kausi on jäänyt Jormakan osalta vielä piippuun syksyllä tulleen loukkaantumisen vuoksi. 31-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 19 otteluun tehopisteet 4+6=10.

- Pekan option käyttö oli meille itsestäänselvyys jo syyskauden esitysten perusteella. On mahtavaa, että hän haluaa jatkaa täällä, koska jo pelkästään Pekan kokemus ja sen myötä tullut johtajuus kopissa sekä sen ulkopuolella tulee olemaan suuri voimavara koko joukkueelle myös ensi kaudella, sanoo Jukurien kehityspäällikön Mikko Hakkarainen.

23-vuotiaalle Otto Mäkiselle kuluva kausi on toinen Jukurien riveissä. Viime kaudella hyökkääjä teki 47 otteluun kymmenen tehopistettä ja kyseinen yhden kauden piste-ennätys on lyöty jo tällä kaudella rikki 36 ottelun jälkeen tehopistein 5+10=15.

- Olemme todella tyytyväisiä, että olemme onnistuneet Oton kanssa hänen projektissaan. Mutta matka on vasta alussa, ja näemme että Otolla on vielä runsaasti ulosmitattavaa potentiaalia. Hän tulee olemaan iso palanen ensi kauden joukkueessa, Hakkarainen taustoittaa.


---
Julkaisija: Henri Niemelä