Vaasan Sport solmi jatkosopimuksen kolmen puolustajan kanssa

11.1.2022
Vaasan Sport solmi jatkosopimuksen kolmen puolustajan kanssa

Juho Tommila ja Valtteri Hietanen juhlivat Sportin tekemää maalia lokakuussa SaiPaa vastaan. (Kuva: Pasi Suokko)

Vaasan Sport on solminut kolme jatkosopimusta puolustajilleen koskien tulevaa kautta. Valtteri Viljasen ja Juho Tommilan jatkosopimukset ovat yksivuotisia kun taas Valtteri Hietanen pysyy seurassa kevääseen 2024 saakka.

Vaasan Sport on kiinnittänyt ensi kauden joukkueeseensa kolme puolustajaa Valtteri Viljasen, Juho Tommilan sekä Valtteri Hietasen. Viljasen ja Tommilan jatkosopimukset ovat yksivuotisia kun taas Valtteri Hietanen pysyy seurassa kevääseen 2024 saakka.

27-vuotias Valtteri Viljanen pelaa neljättä kauttaan Sportin puolustuksessa kuuluen jo toista kautta peräkkäin joukkueensa kapteenistoon. Joukkueen johtava ja kiekollinen puolustaja on iskenyt tällä kaudella 18 otteluun tehopisteet 1+4=5. Yhteensä neljän kauden aikana Viljanen on pelannut Vaasassa 174 ottelua tehopistein 15+54=69.

28-vuotias Juho Tommila saapui Sportin riveihin kesken kauden keväällä 2019 ja kuluva kausi on puolustajalle kolmas kokonainen Vaasassa. Kiekollinen ja hyvän laukauksen omaava Tommila on tehnyt tämän kauden 23 ottelussa tehopisteet 2+2=4. Kaiken kaikkiaan Tommila on edustanut Sportia 122 ottelussa tehopistein 9+22=31.

29-vuotias Valtteri Hietanen solmi muista poiketen seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Hietanen pelasi viime kauden Valko-Venäjällä Neman Grodnon riveissä ja teki syksyllä paluun Liigaan Sportin riveissä. Tällä kaudella oman puolustuspään varjelijalle on syntynyt 25 otteluun yksi maali. Puolustuspäässä vahvuuksillaan pelaava Hietanen on kuulunut tällä kaudella joukkueensa positiivisiin yllättäjiin.


---
Julkaisija: Henri Niemelä