Ville Leskiselle jatkosopimus Kärppiin

6.1.2022
Ville Leskiselle jatkosopimus Kärppiin

Ville Leskinen palasi syksyllä Kärppiin kahden vuoden tauon jälkeen ja on jälleen yksi joukkueensa avainpelaajia tällä kaudella. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärpät on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Ville Leskisen kanssa. Leskinen on iskenyt tällä kaudella 19 ottelussa 20 tehopistettä.

Kärpät on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Ville Leskisen kanssa. Leskinen on alkujaan Kiimingin Kiekko-Poikien kasvatti, joka myöhemmässä juniorivaiheessa siirtyi edustamaan Kärppiä. Liiga-debyyttinsä hyökkääjä teki kuitenkin KalPan riveissä kaudella 2013-14. Leskinen edusti Vaasan Sportia seuraavat kaksi kautta jonka jälkeen hyökkääjä palasi Kärppiin kausiksi 2016-19. Kaudella 2018-19 Leskinen voitti Liigan pistepörssin tehopistein 29+28=57. Syksyllä 2019 Leskinen teki visiitin Ruotsiin, mutta se jäi lyhyeksi hyökkääjän palattua Liigaan HIFK:n riveihin keväällä 2020. Leskinen palasi tänä syksynä takaisin Kärppiin Helsingistä.

27-vuotias Leskinen muodostaa tällä hetkellä Kärppien ykköskentällisen yhdessä Mika Pyörälän ja Saku Mäenalasen kanssa. Leskisen syyskuutta varjosti loukkaantuminen, joka piti hyökkääjän pois pelikentiltä parin kuukauden ajan. Loukkaantumisen jälkeen hyökkääjä on tehnyt väkevän paluun pelikentille ja tehopisteitä tämän kauden 19 otteluun on syntynyt mukavat 8+12=20.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on erittäin tyytyväinen tehtyyn jatkosopimukseen.

- Ville on tähän sarjaan sellainen monikäyttöinen huippupelaaja, joka ylivoimalla ja tasakentällisin pystyy luomaan omalla henkilökohtaisella taidollaan paljon tilanteita. Hän on äärimmäisen tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta.

Leskinen kokee, että tutun valmennuksen ja tuttujen kuvioiden avulla on hyvä ottaa seuraava steppi uralla.

- Kyllähän täällä on hyvä näyteikkuna joka paikkaan ja menestyvä organisaatio, joka luo painetta, että pitää suorittaa hyvin. Täällä on myös hyviä pelikavereita. Viime vuodet ovat olleet aika rikkonaisia. Tavoitteena on, että pysyisin terveenä ja sitä kautta saisin vielä mahdollisuuden käydä ulkomailla.


---
Julkaisija: Henri Niemelä