Oliver Larsen jatkaa loppukauden Jukureissa - uusi sopimus kattaa myös kauden 2022-23

10.12.2021
Oliver Larsen jatkaa loppukauden Jukureissa - uusi sopimus kattaa myös kauden 2022-23

Tanskalaispuolustaja Oliver Larsen jatkaa vuoden 2023 kevääseen asti Jukurien riveissä. (Kuva: Mikko Kankainen)

Jukurit on solminut Oliver Larsenin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Sopimus kattaa myös kauden 2022-23.

Mikkelin Jukurit ja tanskalaispuolustaja Oliver Larsen ovat solmineet loppukautta koskevan pelaajasopimuksen. Sopimus kattaa myös kauden 2022-2023. Larsen saapui Mikkeliin lokakuussa aluksi kahden kuukauden lainasopimuksella SHL-seura Oskarhamnista. 22-vuotias puolustaja vakuutti Jukurit-valmennuksen sekä -seurajohdon välittömästi pelitaidoillaan sekä omalla persoonallaan, jonka myötä jatkosopimus oli erittäin toivottu. Larsen on pelannut tällä kaudella Jukureissa 19 ottelua tehopistein 1+10=11. Tehopisteiden lisäksi tanskalainen on ollut joukkueessa eniten peliaikaa kerännyt kenttäpelaaja. Larsen on pelannut tämän kauden Liiga-otteluissaan keskimäärin 22.45 minuuttia per ottelu.

- Jo ensimmäisen viikon jälkeen minulle oli selvää, että haluamme Oliverin pelaavan Mikkelissä myös ensi kaudella. Laina-ajan lähestyessä loppua Jukurit ja Oskarshamn neuvottelivat Oliverin mahdollisesta jatkosta Mikkelissä kauden loppuun, ja loppujen lopuksi seurat pääsivät tästä yhteisymmärrykseen. Sen myötä Oliver jatkaa Mikkelissä kuluvan kauden loppuun sekä myös seuraavan kauden, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo.

Larsen kertoo viihtyneensä Jukureissa alkukaudella erinomaisesti.

- Pidän suomalaisesta tavasta pelata jääkiekkoa, jonka lisäksi NHL-taustaiset valmentajat pystyvät auttamaan minua kehittymään entistä paremmaksi pelaajaksi. Koen että valmentajat ovat olleet tyytyväisiä peliesityksiini, ja olen sitä kautta saanut pelata paljon. Jukurien pelisysteemi sopii minulle, puolustaja kertoo.


---
Julkaisija: Henri Niemelä