Juuso Pullille loppukauden kattava sopimus Ilvekseen

7.12.2021
Juuso Pullille loppukauden kattava sopimus Ilvekseen

30-vuotias Juuso Pulli jatkaa loppukauden Ilveksen riveissä. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Ilveksessä koeajalla ollut puolustaja Juuso Pulli jatkaa joukkueessa kauden 2021-22 loppuun saakka. Pulli pelasi koeajalla kolme ottelua saalistaen yhden syöttöpisteen.

Juuso Pulli siirtyi marraskuun puolessa välissä Mestis-seura IPK:sta Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella paikkaamaan puolustuksen poissaoloja. 30-vuotias puolustaja pääsi koeajan aikana loistavasti joukkueeseen sisään ja palkintona tästä Pulli pelaa loppukauden tamperelaisjoukkueen riveissä. Koeajan kolmeen otteluun Pulli kellotti peliaikaa keskimäärin 11:22 saalistaen yhden syöttöpisteen.

Pulli on pelannut kuudella Liiga-kaudellaan sarjassa yhteensä 164 runkosarjaottelua sekä 27 playoffs-ottelua. Pullilla on pelaajana Suomen lisäksi kokemusta Itävallasta, Tanskasta ja Sloveniasta, missä hän voitti HK Olimpija Ljubljanan joukkueessa viime keväänä AlpsHL:n mestaruuden.

– Juuso Pulli on tullut erinomaisesti sisään joukkueeseemme, sopeutunut arkeemme ja sitoutunut rooliinsa sekä seuramme toimintatapoihin. Hänen loppukauden sopimuksensa myötä saamme puolustukseemme jatkuvuutta ja syvyyttä, jota tarvitsemme erityisesti alle 20-vuotiaiden MM-kisojen aikaan sekä loppukauden otteluruuhkissa, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.


---
Julkaisija: Henri Niemelä