TPS:lle kolme jatkosopimusta - Rafkin, Intonen ja Anttila jatkavat Turussa

6.12.2021
TPS:lle kolme jatkosopimusta - Rafkin, Intonen ja Anttila jatkavat Turussa

19-vuotias Ruben Rafkin jatkaa TPS:n takalinjoilla myös seuraavat kaksi kautta. (Kuva: Teemu Saarinen)

TPS on solminut kolme jatkosopimusta nuorten tulevaisuuden lupaustensa kanssa. Ruben Rafkinin ja Eetu Anttilan sopimukset ovat kaksivuotisia kun taas Aarne Intosen sopimus kattaa kauden 2022-23.

Kaksivuotisen jatkosopimuksen solminut Ruben Rafkin on ollut alkukaudesta TPS:n kantavia voimia puolustuspäässä. 19-vuotias puolustaja on pelannut tällä kaudella joukkueensa kaikki 26 ottelua tehopistein 4+2=6. Rafkin pelaa nyt toista kauttaan Liigassa ja TPS:ssä. Debyyttikaudellaan 2020-21 puolustaja teki runkosarjassa 48 otteluun tehopisteet 4+12=16 ja pelasi hopealle päättyneissä playoffseissa 13 ottelua tehopistein 0+3=3. Alle 17-vuotiaiden maajoukkueesta lähtien Suomen juniorimaajoukkueita edustanut Rafkin taistelee tosissaan paikasta vuodenvaihteessa käytäviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

Niin ikään kaksivuotisen jatkosopimuksen Turkuun tehnyt Eetu Anttila on tällä kaudella tehnyt debyyttinsä Liigassa. 22-vuotias maalivahtilupaus on pelannut TPS:n maalilla tähän kauteen kuusi ottelua voittaen näistä neljä torjuntaprosentilla 93,27%. TPS:n oma kasvatti on tullut ryminällä mukaan aikuisten peleihin päästettyjen maalien keskiarvon ollessa tähän mennessä ainoastaan 1,54. Anttila pelasi nollapelin Liiga-debyytissään 18.9. Lukkoa vastaan 26 torjunnalla.

20-vuotias TPS:n oma kasvatti Aarne Intonen jatkaa joukkueen hyökkääjänä myös kaudella 2022-23. Kaudella 2019-20 debyyttinsä Liigassa tehnyt Intonen on viimeistään tällä kaudella vakiinnuttanut paikkansa pelaavasta kokoonpanosta pelaten TPS:n jokaisessa ottelussa tehopistein 4+4=8. Viime kaudella Intonen pelasi Liigassa 13 runkosarjaottelua sekä yhdeksän playoffs-ottelua, joiden lisäksi hyökkääjä valittiin A-junioreiden SM-sarjassa parhaaksi hyökkääjäksi sekä pelaajaksi.

- Nämä pelaajat haluavat rikkoa urheilullisia rajojaan kasvattajaseurassaan ja tavoitella TPS:lle menestystä. Mielestämme se on mahtava asia! Kolmikon vahvasti alkanut Liiga-taival saa jatkoa ja olemme tehdyistä sopimuksista todella innoissamme, viestittää HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama.


---
Julkaisija: Henri Niemelä