Julius Hermoselle kahden vuoden jatkosopimus Kärppiin

4.12.2021
Julius Hermoselle kahden vuoden jatkosopimus Kärppiin

Kärppien oma kasvatti Julius Hermonen jatkaa seurassa myös seuraavat kaksi kautta. (Kuva: Ville Honkonen)

Kärpät on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Julius Hermosen kanssa. 24-vuotias seuran oma kasvatti pelaa kolmatta kokonaista kauttaan Liigassa.

Kärppien oma kasvatti Julius Hermonen teki debyttinsä edustusjoukkueessa jo kaudella 2016-17 ja alkanut kausi on hänelle kolmas kokonainen peräkkäin Liigassa. Viime kaudella 24-vuotias hyökkääjä iski 41 otteluun tehopisteet 2+6=8. Tällä kaudella Hermonen on iskenyt täysin samat tehopisteet joukkueensa 26 otteluun.

- Julle on vakiinnuttanut paikkansa Liiga-kokoonpanossa. Hän on hyvä kahden suunnan hyökkääjä. Olemme iloisia siitä, että Julle jatkaa riveissämme, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho jatkoa.

Hermonen on tehnyt läpimurron Liigaan kärsivällisen ja pitkäjänteisen työnteon kautta. Hyökkääjä on hyvin motivoitunut jatkamaan kohti seuraavia kehitysaskeliaan:

- Henkilökohtaisena tavoitteena on totta kai päästä mahdollisimman korkealle sarjatasolle. Se vaatii sen, että pystyn täällä Kärpissä ottamaan vielä steppejä eteenpäin, tekemään voittavia asioita joka päivä ja saamaan omaa peliä entistä varmemmaksi.


---
Julkaisija: Henri Niemelä