TPS-kapteeni Juhani Jasulle kahden vuoden jatkosopimus

3.12.2021
TPS-kapteeni Juhani Jasulle kahden vuoden jatkosopimus

Juhani Jasu toimii toista kautta peräkkäin TPS:n kapteenina. (Kuva: Teemu Saarinen)

TPS-kapteeni Juhani Jasu on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen seuransa kanssa. 33-vuotias hyökkääjä nähdään TPS:n riveissä uuden sopimuksen myötä kevääseen 2024 saakka.

Juhani Jasu on pelannut tällä kaudella TPS:n kaikki 25 ottelua tehopistein 1+2=3. Jasulla on pitkällä kaudesta 2006-07 alkaneella Liiga-urallaan pelannut 750 runkosarjaottelua sekä 121 playoffs-ottelua. Jasu on voittanut Suomen mestaruuden Tapparassa kahtena peräkkäisenä keväänä kausina 2015-16 ja 2016-17. TPS:n ja Tapparan lisäksi hyökkääjä on edustanut urallaan sekä Lukkoa että HPK:ta. Jasu toimii nyt toista kautta peräkkäin TPS:n kapteenina.

- On mahtavaa, että pelaaja kokee TPS:n sellaiseksi ympäristöksi, jossa hän haluaa kehittyä ja elää urheilijan arkea. Olemme tyytyväisiä, että matka jatkuu yhdessä, iloitsee HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama.

Uusi kahden vuoden jatkosopimus pitää 33-vuotiaan hyökkääjän seurassa kevääseen 2024 saakka. Kaudeksi 2020-21 TPS:ään saapunut Jasu tuntee suurta ylpeyttä omaa seuraansa kohtaan.

– Tulin hakemaan Turun Palloseurasta uutta haastetta uralleni. On etuoikeus kantaa kapteenin C-kirjainta tässä seurassa ja kaupungissa.


---
Julkaisija: Henri Niemelä