Juha-Pekka Hytönen päättää uransa yhden päivän sopimuksella JYPiin

30.11.2021
Juha-Pekka Hytönen päättää uransa yhden päivän sopimuksella JYPiin

Pitkäaikainen JYP-kapteeni saa uralleen ansaitsemansa lopetuksen 7.1.2022 kotiyleisön edessä. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP tiedotti tänään, että Juha-Pekka Hytönen päättää pelaajauransa JYPin paidassa yhden päivän sopimuksella. JYP-legenda pelaa viimeisen ottelunsa kotiyleisön edessä 7.1.2022 Kärppiä vastaan.

JYP-legenda ja seurahistorian eniten liigaotteluita (809) pelannut Juha-Pekka Hytönen päättää pelaajauransa tekemällä yhden päivän sopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Kyseinen päivä on 7.1.2022 ja silloin LähiTapiola Areenalla pelataan ottelu JYP-Kärpät.

Hytösen viimeinen JYP-kausi (19-20) keskeytyi koronan takia, eikä pitkäaikainen kapteeni saanut JYP-uralleen ansaitsemaansa lopetusta.

- JYP kyseli jo kesällä haluaisinko pelata syksyllä yhden ottelun JYPin paidassa, mutta omat ajatukset ja tulevaisuuden suunnitelmat eivät olleet valmiita siinä vaiheessa. Olen pitänyt kunnostani huolta syksyn ajan ja nyt nostetaan kierroksia sillä ajatuksella, että saan lopettaa urani siellä missä se alkoikin. Hienoa, että vastassa on juuri Kärpät, joka oli vastapuolella kevään 2009 finaaleissa, mistä alkoi seuran kymmenen vuoden menestysputki. Toivottavasti kroppa ja mieli ovat tammikuun alussa siinä kunnossa, että pääsen pelaamaan ainakin muutaman vaihdon, Hytönen kommentoi.

JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela on innoissaan idean toteutumisesta:

- Tätä on suunniteltu jo kesästä lähtien yhdessä urheilutoimen sekä valmennuksen kanssa ja on upeaa, että tapahtuma saadaan järjestettyä. J-P on ollut JYPin 2000-luvun kasvot ja tämä on suuri hetki niin seuralle, J-P:lle kuin J-P:n lähipiirillekin. Hienoa, että myös kannattajat pääsevät juhlistamaan sankariaan hänen ansaitsemallaan tavalla.


---
Julkaisija: Henri Niemelä