Patrick Harper HPK:n riveihin loppukauden kattavalla sopimuksella

29.11.2021
Patrick Harper HPK:n riveihin loppukauden kattavalla sopimuksella

HPK:n hyökkäys vahvistuu loppukaudeksi Patrick Harperilla.

HPK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Patrick Harperin kanssa. 23-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä saapuu Hämeenlinnaan AHL:stä Milwaukee Admiralsin riveistä.

HPK ja Patrick Harper ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Harper pelasi alkukaudesta yhdeksän ottelua AHL:ssä Milwaukee Admiralsin riveissä ilman tehopisteitä. Harper varattiin NHL:ään Nashville Predatorsin toimesta numerolla 138 kesällä 2016. Varausta seuranneella kaudella 2016-17 hyökkääjä voitti Yhdysvaltojen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa MM-kultaa. Harper viihtyi Bostonin yliopistojoukkueessa kauteen 2020-21 asti kunnes luvassa oli uran ensimmäiset AHL-ottelut Chicago Wolvesin paidassa. Yliopistovuosinaan hyökkääjä voitti yhden mestaruuden keväällä 2018. Viime kaudella Harper saalisti Chicago Wolvesissa 15 otteluun kaksi syöttöpistettä ja pelasi lisäksi viisi ECHL-ottelua Florida Everbladesissa tehopistein 5+4=9.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan Harperin on määrä saapua Hämeenlinnaan tiistaina. Tositoimissa hänet nähdään todennäköisesti lauantaina, kun HPK kohtaa TPS:n Pohjantähti Areenassa.

- Patrick on erinomainen luistelija ja taitava kiekollinen pelaaja, joka tuo ratkaisuvoimaa ylivoimapeliimme. Saamme riveihimme nuoren pelaajan, jonka tavoitteet ovat edelleen Pohjois-Amerikassa ja täältä hän hakee uutta vauhtia uralleen, kommentoi Toivola.


---
Julkaisija: Henri Niemelä