Konstantin Shostak JYPin maalinsuulle

28.11.2021
Konstantin Shostak JYPin maalinsuulle

JYP vahvistuu loppukaudeksi 21-vuotiaalla Konstantin Shostakilla. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen 21-vuotiaan Konstantin Shostakin kanssa. Valko-Venäjän maajoukkuetta edustanut maalivahti saapuu Jyväskylään KHL:stä Severstal Tšerepovetsista.

Konstantin Shostak sai alkukaudesta Severstal Tšerepovetsissa vastuuvahdin loukkaannuttua vyölleen 13 ottelua torjuntaprosentilla 92,3%. Minskissä syntynyt Shostak on pelannut kaikki uransa 18 KHL-ottelua Severstalin paidassa. Viime keväänä maalivahti edusti synnyinmaansa Valko-Venäjän maajoukkuetta miesten MM-kisoissa. Kisoissa tolppien väliin Shostak pääsi yhteensä kolmessa ottelussa. Lupaava maalivahti hakee nyt uralleen uutta vauhtia Jyväskylästä vastuun vähennyttyä KHL:ssä.

- Shostakin hankinnalla halusimme vahvistaa maalivahtiosastoamme loppukauden osalta. Shostakin urakehitys on ollut viime kausina nousujohteista, ja hän on tällä kaudella pystynyt osoittamaan olevansa voittava maalivahti kivikovassa KHL sarjassa. Shostakin pelinlukutaito ja sijoittuminen ovat erinomaisella tasolla ja hänen peliotteensa on todella aktiivinen. Shostakista tiedämme saavamme laadukkaan ammattimaalivahdin joukkueeseemme. Pyrimme edelleen seuraamaan aktiivisesti pelaajamarkkinoita ja olemme valmiita reagoimaan tarvittaessa, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi Shostakin sopimusuutisia.


---
Julkaisija: Henri Niemelä