Topias Haapanen ja Valtteri Pulli jatkosopimuksiin TPS:n kanssa

26.11.2021
Topias Haapanen ja Valtteri Pulli jatkosopimuksiin TPS:n kanssa

Topias Haapanen pelaa toista kauttaan TPS:n paidassa. (Kuva: Teemu Saarinen)

TPS on solminut jatkosopimukset Topias Haapasen ja Valtteri Pullin kanssa. Molempien pelaajien jatkosopimukset ovat kaksivuotisia.

Topias Haapanen pelaa toista kauttaan TPS:ssä. Kaudella 2016-17 Ilveksessä Liigadebyyttinsä tehnyt Haapanen pelasi neljä ensimmäistä Liiga-kauttaa Tampereella ennen TPS-siirtoaan Ässät-lainapestin kautta. Viime kaudella 23-vuotias hyökkääjä teki 47 otteluun runkosarjassa tehopisteet 3+8=11. Keväällä playoffseissa SM-hopeajoukkueessa Haapanen iski 13 otteluun tehopisteet 2+3=5. Tällä kaudella hyökkääjä on pelannut 18 ottelua saalistaen yhden syöttöpisteen. Haapanen on urallaan kuuden Liiga-kauden aikana pelannut yhteensä 184 runkosarjaottelua tehopistein 21+22=43.

20-vuotias Valtteri Pulli ottaa ensiaskeliaan TPS:n puolustuksessa. TuTo-kasvatti siirtyi TPS:n organisaatioon alle 18-vuotiaiden joukkueeseen kaudeksi 2017-18 ja Pulli pelaa nyt toista kauttaan TPS:n edustuksen mukana. Viime kaudella A-junioreiden lisäksi Liigassa puolustajalle otteluita kertyi yhteensä kahdeksan. Alkukauteen Pulli on pelannut kahdeksan ottelua saalistaen näissä Liiga-uransa kaksi ensimmäistä syöttöpistettä.

- Olemme molempien pelaajien jatkosopimuksista luonnollisesti erittäin iloisia. Haapanen ja Pulli ovat jatkonsa ansainneet ja haluavat jatkaa kehittymistään edelleen seuran arjessa, josta olemme myös tyytyväisiä, kertoo TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama.


---
Julkaisija: Henri Niemelä