HPK solmi kolme jatkosopimusta ensi kaudeksi - kapteeni Markus Nenonen jatkaa seurassa seuraavat kaksi kautta

18.11.2021
HPK solmi kolme jatkosopimusta ensi kaudeksi - kapteeni Markus Nenonen jatkaa seurassa seuraavat kaksi kautta

Markus Nenonen toimii toista peräkkäistä kautta HPK:n kapteenina.

HPK on solminut kolme jatkosopimusta ensi kaudeksi. Kapteeni Markus Nenosen jatkosopimus on kaksivuotinen kun taas Antti Pihlströmin ja Ossi Ikosen jatkosopimukset ovat yksivuotisia.

HPK:n kapteeni Markus Nenonen on solminut HPK:n kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää option siirtymisestä ulkomaille. 29-vuotiaalle hyökkääjälle alkanut kausi on neljäs HPK:n riveissä. Nenonen on pelannut alkukauteen hämeenlinnalaisten riveissä 17 ottelua tehopisteillä 4+3=7.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan Nenonen on arvokas pelaaja HPK:lle niin kapteenin kuin kärkikenttien hyökkääjän roolissaan:

- Markus on nostanut pelaamisensa tasoa entisestään. Hän puolustaa kovalla moraalilla ja pystyy tekemään todella tärkeitä maaleja. Hän on arvokas pelaaja joukkueelle, sillä Markus osoittaa joka päivä omalla tekemisellään sen, että haluaa kehittyä pelaajana vielä seuraavalle tasolle.

Antti Pihlström palasi täksi kaudeksi Hämeenlinnaan 13 vuoden tauon jälkeen. 37-vuotias Pihlström jatkaa joukkueen riveissä myös ensi kaudella. Tähän kauteen kokenut pelimies on tehnyt 19 otteluun tehopisteet 4+3=7.

- Antti on luisteluvoimainen kiekonryöstäjä, joka on meille todella arvokas pelaaja, sillä hän pystyy pelaamaan korkealla tasolla niin keskellä kuin laidassa. Antti on osoittanut, ettei ole ainoastaan puolustussuunnan pelaaja vaan pystyy auttamaan joukkuetta myös tuloksenteossa.

31-vuotiaalle Ossi Ikoselle alkanut kausi on kolmas peräkkäinen HPK:ssa. Omassa päässä ja alivoimalla vahvuuksiaan kantava puolustaja on pelannut alkukauden 19 ottelua saalistaen näissä yhden syöttöpisteen.

- Ossi tuo luisteluvoimaa puolustajaosastollemme ja valmennus voi luottaa siihen, että joka ilta on kaikki pelissä. Hän on yksi meidän hyvän alivoimapelaamisen moottoreita, kertoo Toivola.

HPK käyttää myös joukkueen neloskenttää johtavan Artturi Toivolan sopimukseen sisältyneen option kaudesta 2022–2023. Täksi kaudeksi Pelicansista Hämeenlinnaan saapunut hyökkääjä on iskenyt 19 otteluun tehopisteet 2+3=5. HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilaisen mukaan Toivola on osoittanut alkukaudella olevansa varma suorittaja illasta toiseen:

– Artturi on ollut alkukauden tasaisimpia suorittajia joukkueessamme. Hänen niin sanotun huonon ja hyvän päivän ero on äärimmäisen pieni. Artturi on luotettava kahden suunnan sentteri, jolta tietysti toivomme jatkossa vielä lisää pisteitä.


---
Julkaisija: Henri Niemelä