JYP jatkosopimuksiin neljän pelaajan kanssa - Joakim Kemell jatkaa kevääseen 2024 asti

19.10.2021
JYP jatkosopimuksiin neljän pelaajan kanssa - Joakim Kemell jatkaa kevääseen 2024 asti

Joakim Kemell johtaa Liigan piste- ja maalipörssiä tehopisteillä 10+5=15 (Kuva: Mika Kylmäniemi)

JYP on julkistanut neljä jatkosopimusta koskien nuoria lupauksia. Joakim Kemell teki seuran kanssa sopimuksen aina kevääseen 2024 asti.

JYP jatkoi alkukauden komeetta ja läpimurtopelaaja Joakim Kemellin sopimusta aina kevääseen 2024 asti. Vasta 17-vuotias hyökkääjälupaus on murtautunut ryminällä Liiga-kentille johtamalla sekä piste- että maalipörssiä tehopisteillä 10+5=15. Kemell on varauskelpoinen ensi kesän NHL-darftissa ja nuorukaista ennakoidaankin aivan ikäluokkansa kärkipäähän.

21-vuotiaan Patrik Siikasen sopimusta jatkettiin niin ikään kevääseen 2024 asti. Vahvan alkukauden pelannut Siikanen on tehnyt alkukauden 13 otteluun tehopisteet 4+3=7. Espoo Bluesin junioreista kaudeksi 2019-20 JYPiin siirtyneelle hyökkääjälle alkanut kausi on kolmas jyväskyläläisjoukkueessa. Siikanen on JYPin sisäisessä pistepörssissä sijalla viisi.

Keskiviikkona 19-vuotispäiviään viettävien Koskelan veljeksien, Santerin ja Valtterin sopimuksia on jatkettu kevääseen 2025 saakka. Hyökkääjänä pelaava Santeri Koskela on pelannut alkukaudella viisi ottelua Liigassa tehoilla 0+1. Tämän lisäksi nuorukainen on saanut peliaikaa KeuPa HT:ssa sekä JYPin A-junioreissa. Santeri on kuulunut syksyllä myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen. Puolustajana pelaava Valtteri taas pelaa puolustajana JYPin A-junioireissa sekä KeuPa HT:ssa. Valtteri pelasi viime kaudella Liigassa 33 ottelua tehopistein 1+7=8.

- Nuorten pelaajien kiinnittämiset ovat äärimmäisen tärkeitä palasia tulevien kausien joukkueidemme runkoa rakentaessamme. Kaikki neljä pelaajaa ovat esimerkillisiä nuoria miehiä, joilla on tavoitteet jääkiekon parissa todella korkealla. Kemellin sisääntulo liigaan on ollut todella mykistävää. Kemellin alkukauden otteet ovat olleet osoitus hänen poikkeuksellisista taidoistaan ja potentiaalistaan. Patrik Siikanen on myös pelannut vahvan alkukauden, ja hän on tuonut fyysistä kamppailupeliä ja maalintekovoimaa joukkueeseemme. Siikasesta tiedämme saavamme erittäin laadukkaan voimahyökkääjän seuraaviksi kausiksi hurrikaanipaitaan. Koskelan veljekset ovat iso palanen tulevaisuuden JYPin liigajoukkueen runkoa. Santeri ja Valtteri ovat molemmat äärimmäisen tavoitteellisia urheilijoita ja heidän toimintansa kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella on todella esimerkillistä" kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen sopimusuutisia.


---
Julkaisija: Henri Niemelä