Pelicans jatkosopimuksiin kolmen avainhyökkääjän kanssa

15.10.2021
Pelicans jatkosopimuksiin kolmen avainhyökkääjän kanssa

Pelicans kirjoitti jatkosopimukset alkukaudesta erinomaisesti esiintyneen hyökkäystrion kanssa. (Kuva: Tomi Natri)

Pelicans on solminut jatkosopimukset Aleks Haatasen, Sakke Hämäläisen ja Miika Roineen kanssa. Hyökkäyskolmikon sopimukset kattavat ensi kauden ja tämän lisäksi Haatasen ja Hämäläisen jatkosopimukset kattavat kauden 2023-24.

Yhtenä hyökkäyskolmikkona alkukaudesta esiintyneen trion keskushyökkääjänä pelaa Sakke Hämäläinen. Pelicansin junioripolun läpi käynyt Hämäläinen pelaa parhaillaan toista kokonaista kauttaan Liigassa. 22-vuotias hyökkääjä on nakuttanut alkukauteen tehopisteet 2+1. Viime kaudella yhteensä 61 otteluun syntyi tehopisteet 9+14=23.

20-vuotias laitahyökkääjä Aleks Haatanen saapui kaudeksi 2018-19 Pelicansin A-junioreihin. Alkanut kausi on myös Haataselle toinen kokonainen kausi Liigassa. Alkukauteen hyökkääjä on tehnyt oikein väkevät tehopisteet 2+5. Haatanen on kirjoitushetkellä Pelicansin alkukauden neljänneksi paras pistemies.

Kolmikon kokenein Liiga-pelaaja on 29-vuotias Miika Roine. Muun muassa Jukurien kapteenina kausilla 2017-20 toiminut Roine omaa 385 ottelun kokemuksen Pelicansin ja Jukurien lisäksi JYPistä. Alkukauteen Roine on iskenyt hyökkäyskentällisessä tehopisteet 0+6. Roine saapui Pelicansiin ensimmäisen kerran jo kaudella 2014-15 ja alkanut kausi on hyökkääjälle toinen peräkkäinen seurassa.


---
Julkaisija: Henri Niemelä