NHL 22 on nyt saatavana

15.10.2021
NHL 22 on nyt saatavana

NHL 22 on ensimmäinen EA SPORTSIN NHL-peli, joka käyttää Frostbite-pelimoottoria. Sen myötä peli tarjoaa entistä visuaalisemman ja realistisemman pelikokemuksen.

Frostbite-pelimoottorin ansiosta EA SPORTS NHL 22 -peli sisältää uusia fysiikkaominaisuuksia, päivitettyä grafiikkaa sekä realistisempia animaatioita.

Pelimoottori tarjoaa visuaalisia päivityksiä, jotka parantavat realismia merkittävästi, ja NHL:n supertähdet tuntuvat elävämmiltä kuin koskaan aikaisemmin. Tarkennettu pelaajan ulkonäkö, silmien liikkeen animaatiot sekä hiusten ja ihon varjostukset saavat pelaajat näyttämään entistä todentuntuisemmalta ja toimimaan entistä realistisemmin kaikkialla kaukalossa. Silmien liikkeet ja kasvojen ilmeet reagoivat muuttuvaan ympäristöön. Animaatiot seuraavat pelaajan ympärillä olevia tapahtumia ja reagoivat niihin.

Superstar X-Factor -ominaisuus tuo lisärealismia NHL 22 -peliin tekemällä pelin parhaista pelaajista juuri niin hyviä, kun he ovat todellisuudessakin. Tämä ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta parhaat pelaajat saavat käyttöönsä erikoisominaisuuksia, jotka pohjautuvat heidän todellisiin kykyihinsä ja taitoihinsa.


>> Tutustu ja osta


---
Julkaisija: Aija Saha