Patrik Puistola palaa Jukureihin

30.9.2021
Patrik Puistola palaa Jukureihin

Patrik Puistola pelasi Jukurien riveissä seitsemän Liiga-ottelua kaudella 2019-20. (Kuva: Petri Saarelainen)

20-vuotias Patrik Puistola palaa Jukureihin kaksivuotisella sopimuksella. Hyökkääjä aloitti kauden 2021-22 JYPissä.

Puistola kerkesi pelata JYPissä alkukaudesta kaksi ottelua ilman tehopisteitä. Hyökkääjä siirtyi viime kaudeksi Jyväskylään, jossa 50 otteluun syntyi tehopisteet 4+10=14. Tapparan junioripolun läpikäynyt Puistola murtautui ensimmäisen kerran Liigamiehistöön Tapparassa kaudella 2018-19. Kaudella 2019-20 peliaikaa tuli peräti kolmessa Liiga-joukkueessa: Tapparassa, KooKoossa ja Jukureissa. Suomea alle 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa edustanut Puistola on nuoresta iästään huolimatta pelannut Liigassa jo 113 ottelua. 20-vuotias hyökkääjä on Carolina Hurricanesin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2019.

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kuvailee Puistolaa monipuoliseksi pelaajaksi, jonka vahvuudet ovat hyökkäyspäässä:

- Patrik kuuluu lahjakkaaseen 2001 syntyneiden pelaajien ikäluokkaan. Hän haistaa maalitilanteet ja on niissä tehokas. Hän on mikkeliläiselle kiekkokansalle tuttu parin vuoden takaa, jolloin hän teki hyvän vaikutelman niin minuun kuin faneihin.

Puistola kertoo palaavansa innoissaan takaisin Jukuri-paitaan, vaikka edellinen vierailu päättyi ikävään loukkaantumiseen:

- Siitä ajasta jäi mukavat muistot, vaikka se päättyikin ikävästi. Mutta enää ei muistella sitä. Pelillisesti en ole juuri muuttunut, mutta luisteluun on tullut lisää potkua. Odotan, että pystyn auttamaan omalla pelaamisellani joukkuetta voittamaan. Siinä samalla toivon kehittyväni pelaajana tulevaisuutta varten.


---
Julkaisija: Henri Niemelä