SaiPalle viisi uutta jatkosopimusta

29.9.2021
SaiPalle viisi uutta jatkosopimusta

Niclas Westerholm on torjunut tällä kaudella kolme voittoa SaiPan maalilla. (Kuva: Jiri Halttunen)

SaiPa on tehnyt viisi uutta jatkosopimusta. Hyökkääjät Veikko Loimaranta, Valtteri Ojantakanen, Ville Petman ja Ville Vainikainen jatkavat kaksi tulevaa kautta SaiPassa. Maalivahti Niclas Westerholmin jatkosopimus on yhden kauden mittainen.

20-vuotias Veikko Loimaranta saapui Lappeenrantaan kaudeksi 2019-20 alle 20-vuotiaiden joukkueeseen. Loimarannalle on kertynyt SaiPassa kaiken kaikkiaan 81, joissa hän on tehnyt tehopisteet 10+18=28. Hyökkääjä on iskenyt joukkueen alkukauteen tehopisteet 1+2.

21-vuotias Valtteri Ojantakanen saapui SaiPaan Loimarannan tapaan kaudeksi 2019-20 aloittaen alle 20-vuotiaiden joukkueessa. Ojantakanen on vakiinnuttanut paikkansa keltapaitojen kokoonpanosta tällä kaudella. Urallaan hyökkääjä on pelannut SaiPassa yhteensä 47 ottelua tehopistein 3+1=4.

Ville Petman on seuran omia kasvatteja. Petman toimi SaiPan alle 16-vuotiaiden kapteenina kaudella 2015-16. Petmanin ura Liigassa kuitenkin alkoi Lukossa kaudella 2019-20. 21-vuotias hyökkääjä teki paluun Lappeenrantaan viime kaudeksi ja tällä kaudella Petman on ollut joukkueensa paras pistemies tehopisteillä 4+1.

Ville Vainikainen saapui SaiPan alle 20-vuotiaisiin kaudella 2013-14. Urallaan 254 ottelua Liigassa pelanneelle hyökkääjälle alkanut kausi on uran seitsemäs Lappeenrannassa. 27-vuotias Vainikainen on saalistanut alkukauteen yhden syöttöpisteen.

24-vuotias Niclas Westerholm on viimeistään tällä kaudella noussut yhdeksi Liigan parhaista maalivahdeista. Westerholmilla alkanut kausi on jo kolmas seuran vastuumaalivahtina. Tällä kaudella Westerholm on pelannut SaiPan maalilla kaikki kuusi ensimmäistä ottelua torjuntaprosentilla 90,83%.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan SaiPa halusi kiinnittää nuoret runkopelaajansa ajoissa.

- Olemme luoneet uuden rungon, jonka ympärille rakennamme tulevaisuuttamme. Kaikki nämä pelaajat ovat selvästi osoittaneet halunsa olla mukana tässä projektissa. He ovat jo nyt hyviä liigapelaaja ja uskomme, että heistä tulee vielä parempia tulevina vuosina. On todella hienoa, että saimme jo tässä vaiheessa kiinnitettyä tulevien kausien tärkeät palaset.


---
Julkaisija: Henri Niemelä