HIFK jatkosopimukseen kapteeni Teemu Tallbergin kanssa

15.9.2021
HIFK jatkosopimukseen kapteeni Teemu Tallbergin kanssa

Teemu Tallberg nimettiin HIFK:n kapteeniksi kaudeksi 2021-22. (Kuva: Tomi Natri)

HIFK on tehnyt jatkosopimuksen joukkueen kapteeni Teemu Tallbergin kanssa. Seura tiedotti lisäksi myös Miro Väänäsen jatkosopimuksesta.

Teemu Tallberg on solminut HIFK:n kanssa jatkosopimuksen, joka pitää hänet seurassa aina kevääseen 2024 asti. Tallberg nimettiin HIFK:n kapteeniksi elokuussa ennen kauden alkua. Suomen pelikentillä pitkään kiertänyt hyökkääjä palasi HIFK:hon kesken kauden 2017-18 ja alkanut kausi on hänelle neljäs peräkkäinen seurassa. 30-vuotiaalla Tallbergillä on takanaan 439 Liiga-ottelua, joista 200 hän on pelannut HIFK:n paidassa.

- Tale on meidän kippari ja luottopelaaja. Hän on muutaman viime kauden aikana noussut yhdeksi joukkueen suunnannäyttäjistä ja on huippu-urheilija, joka elää joukkueen arvojen mukaisesti joka päivä, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Seura kirjoitti jatkosopimuksen myös 22-vuotiaan Miro Väänäsen kanssa. Väänäsen sopimus ulottuu Talbergin tapaan aina kevääseen 2024 saakka. Hyökkääjä debytoi HIFK:n paidassa Liigassa yhdessä ottelussa kaudella 2019-20. Viime kaudella Väänänen oli jo HIFK:n luottopelaajia pelaamalla yhteensä 51 ottelua tehopisteillä 6+11=17.

- Miro näytti pystyvänsä pelaamaan tasaisesti koko kauden läpi ja otti päivänä yksi oman paikkansa joukkueessa. Hän herätti otteillaan varmasti muidenkin joukkueiden mielenkiinnon.


---
Julkaisija: Henri Niemelä