Tommi Niemelälle uusi jatkosopimus Pelicansiin

10.9.2021
Tommi Niemelälle uusi jatkosopimus Pelicansiin

Tommi Niemelän debyyttikausi Pelicanssissa oli onnistunut joukkueen päästyä aina puolivälieriin asti. (Kuva: Tomi Natri)

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä jatkaa seuran peräsimessä uuden sopimuksen myötä ainakin kauden 2023-24 loppuun. Alkava kausi on Niemelälle toinen seuran peräsimessä.

Niemelän debyyttikausi 2020-21 Pelicansin päävalmentajana oli onnistunut seuran oltua runkosarjassa kuudes. Pudotuspeleissä joukkueen tie katkesi puolivälierissä tappiolla TPS:lle. Uuden sopimuksen myötä Pelicans jatkaa Niemelän komennossa ainakin kauden 2023-24 loppuun. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2024-25.

- Aloitettu matka on vielä täysin kesken ja yhdessä koettiin, että haluamme tätä jatkaa sekä nähdä, mihin se johtaa. Kaikki ihmiset tässä yhteisössä ajattelevat samaa ja uskomme, että Pelicansilla on hienot ajat edessä. Täällä vallitsee vahva me-henki ja uskon, että se on voimavara, joka kantaa meitä pitkälle, Niemelä kertoo.

Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkanen näkee jatkosopimuksen tärkeänä osana isompaa strategiaa.

- Niemelän nykyaikainen toimintatapa ja lähestyminen paitsi valmentajuuteen myös yhteisön kehittämiseen olivat avainasemassa, miksi halusimme hyvissä ajoin kiinnittää hänet pitkäksi aikaa osaksi Pelicansia. Meillä on ollut hyvä yhteinen sävel alusta asti ja olen erittäin tyytyväinen, että tarina saa jatkoa, urheilujohtaja Laukkanen kommentoi.


---
Julkaisija: Henri Niemelä