Liiga ja Autokeskus aloittavat yhteistyön

8.9.2021
Liiga ja Autokeskus aloittavat yhteistyön

Liiga ja Autokeskus ovat sopineet yhteistyöstä alkavalle Liiga-kaudelle. Liigaa kuljettavat kauden aikana Autokeskuksen edustamat BMW-autot.

Liigan myyntijohtaja Vili Nurmi kommentoi tuoretta sopimusta kauden kynnyksellä: "Todella hienoa aloittaa yhteistyö Autokeskuksen kanssa. Autokeskus edustaa useita tunnettuja ja laadukkaita brändejä, aivan kuten Liigakin. On ollut mukava suunnitella yhteistyön sisältöä Autokeskuksen osaavien ihmisten kanssa ja yhteistyö tuleekin näkymään paitsi Liigan kanavissa, myös Autokeskuksen liikkeissä tulevien kausien aikana."

Autokeskuksen myyntijohtaja Harri Turunen on myös mielissään: "Olemme innoissamme aloittaessamme valtakunnallisen yhteistyön Liigan kanssa! Jääkiekko liikuttaa monia suomalaisia ja me Autokeskuksella haluamme olla mukana luomassa vähäpäästöisempää ja turvallisempaa autoilua jokaisen tarpeisiin. Liigan näkyvyys tarjoaakin meille uusia kanavia tavoittaa entistä monipuolisempia yleisöjä. Toivottavasti tulevalla kaudella areenoiden katsomot saadaan turvallisesti mahdollisimman täyteen, jotta Liigan pelit saavat arvoisensa tunnelman!"


Autokeskus Oy on täyden palvelun autokauppaketju, joka työllistää noin 500 autoalan ammattilaista. Yrityksen omistaa suomalainen perheyritys Aro-Yhtymä Oy, joka on yksi maamme merkittävimmistä autoalan toimijoista. Autokeskus myy vuosittain noin 17 000 uutta ja käytettyä autoa.


---
Julkaisija: Aija Saha