Matt Marcinew yksivuotiseen sopimukseen HPK:n kanssa.

6.9.2021
Matt Marcinew yksivuotiseen sopimukseen HPK:n kanssa.

Matt Marcinew ja Valtteri Suni ovat kirjoittaneet sopimukset HPK:n kanssa. (Kuva: Pekka Rautiainen)

HPK on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Matt Marcinewin kanssa. Lisäksi Valtteri Suni teki jatkosopimuksen seuran kanssa.

27-vuotias hyökkääjä Matt Marcinew siirtyy HPK:hon ECHL:stä Indy Fuelista. Kanadalainen pelasi kyseisessä seurassa viime kaudella yhteensä 61 ottelua tehopisteillä 23+26=49. Marcinew voitti yliopistomestaruuden kaudella 2016-17, jonka jälkeen ura on sahannut AHL:n ja ECHL:n väliä. Marcinew on pelannut urallaan AHL:ssä neljässä eri seurassa yhteensä 41 ottelua tehopistein 4+9=13. HPK on kanadalaiselle ensimmäinen seura Euroopassa.

- Matt täydentää meidän kärkiketjujen keskikaistaa. Hän on hyvin luisteleva ja taitava rightin pelaaja. Matt omaa hyvän pelikäsityksen ja hyvänä aloittajana hän tuo meille lisävoimaa ylivoima- ja hyökkäyspeliin. Debyytti on todennäköisesti Oulussa ensi viikolla, kommentoi HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola.

HPK tiedotti tehneensä sopimuksen myös 21-vuotiaan Valtteri Sunin kanssa. Suni aloittaa kautensa HPK:n alle 20-vuotiaiden joukkueessa. Myös Sunin sopimus seuran kanssa on yksivuotinen.

HPK:ssa tryout-sopimuksella alkukauden pelanneen Joona Monton koejakso taas ei tuottanut sopimusta loppukaudeksi.


---
Julkaisija: Henri Niemelä