Liigan entinen maalipörssin voittaja Olli Palola siirtyy HIFK:hon

11.7.2021
Liigan entinen maalipörssin voittaja Olli Palola siirtyy HIFK:hon

Olli Palola palaa Liigaan tehtyään sopimuksen HIFK:n kanssa. (Kuva: jpellava)

HIFK saa itselleen kovan luokan vahvistuksen kun 33-vuotias Liigan entinen maalipörssin voittaja Olli Palola siirtyy seuraan yksivuotisella sopimuksella.

Palola pelasi päättyneellä kaudella SHL:ssä Rögle BK:ssa pudotuspelit mukaan lukien 57 ottelua tehopisteillä 18+14=32. KeuPan kasvatti nähtiin edellisen kerran Liigassa kaudella 2014-15, jolloin hän voitti Tapparassa sekä runkosarjan että pudotuspelien maalipörssin. Palola on pelannut urallaan Liigassa Tapparan, Lukon ja Ilveksen riveissä yhteensä 374 ottelua tehopistein 90+69=159. SM-mitaleja miehelle on kertynyt neljä: kolme SM-hopeaa Tapparan paidassa sekä pronssi Lukon paidassa. Liigan maalipörssin Palola on voittanut Tapparassa kauden 2014-15 lisäksi kaudella 2013-14.

Palola siirtyi kauden 2014-15 jälkeen ulkomaille KHL:ään Vityaz Podolskiin. Kyseisessä sarjassa hyökkääjä on pelannut yhteensä neljä kautta, joista yksi Vityazissa, yksi Helsingin Jokereissa ja kaksi Kunlun Red Starsissa. KHL:ssä tehopisteitä syntyi 186 otteluun 38+31=69.

Rögle BK:n lisäksi Palola on pelannut yhden kauden SHL:ssä Växjö Lakersissä. Maajoukkueurallaan Palola on pelannut Suomen paita päällä kahdet MM-kisat voittaen hopeaa keväällä 2014. Maajoukkueessa otteluita on kertynyt yhteensä 38.

- Etsimme hyökkäykseen taitavaa rightin pelaajaa. Palola on näyttänyt tasonsa kovissa sarjoissa ison roolin pelaajana ja hän sopii erinomaisesti joukkueeseemme. Palola on loistava maalintekijä ja monipuolinen ja kovaluonteinen pelaaja, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.


---
Julkaisija: Henri Niemelä