TPS vahvistuu Filip Sandbergillä

2.7.2021
TPS vahvistuu Filip Sandbergillä

Filip Sandberg vahvistaa TPS:n hyökkäystä ensi kauden kattavalla sopimuksella. (Kuva: Teemu Saarinen)

26-vuotias Filip Sandberg on tehnyt vuoden sopimuksen TPS:n kanssa. Hyökkääjä omaa kokemusta SHL:stä sekä Ruotsin maajoukkueesta.

Sandberg pelasi viime kaudella Ruotsin pääsarjasta kauden päätteeksi tippuneessa HV71:ssä. Otteluita hyökkääjälle kertyi yhteensä 57 tehopisteillä 16+14=30. Kahdeksanvuotisella SHL-uralla Sandberg on edustanut ainoastaan HV71:stä yhteensä 350 ottelun verran. Ruotsin pääsarjassa Sandberg voitti mestaruuden kaudella 2016-17.

Ruotsin juniorimaajoukkueet läpi käynyt hyökkääjä kokeili siipiään Pohjois-Amerikassa AHL:ssä vuosina 2017-19, jossa San Jose Barracudassa kahteen kauteen syntyi 55 otteluun tehopisteet 8+11=19. Sandberg on pelannut Ruotsin maajoukkueessa 16 ottelua sekä voittanut alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa MM-hopeaa kahdesti vuosina 2013 ja 2014.

- Sandberg on pelaaja parhaassa iässä, mutta hän on silti kokenut urallaan paljon. Filip tuo meidän hyökkäyspelaamiseen uusia ulottuvuuksia nopeutensa myötä. Hänet tunnetaan myös erinomaisen työteliäänä joukkuepelaajana. Olemme äärimmäisen iloisia hänen saapumisesta TPS:ään, kommentoi TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.


---
Julkaisija: Henri Niemelä