Santeri Lukka vahvistaa Ässien puolustusta

24.6.2021
Santeri Lukka vahvistaa Ässien puolustusta

Lukka edustaa Ässiä ensi kaudella yhdeksän vuoden tauon jälkeen. (Kuva: Tomi Vastamäki)

29-vuotias Porin Ässien oma kasvatti Santeri Lukka siirtyy seuraan 1+2-vuotisella sopimuksella. Puolustaja on ehtinyt urallaan pelata yli 300 Liigaottelua.

Lukka pelasi päättyneellä kaudella HPK:n riveissä 56 ottelua tehopisteillä 2+16=18. HPK:n lisäksi puolustaja on edustanut Liigaurallaan TPS:ää sekä KalPaa. Näissä seuroissa otteluita on kertynyt kaiken kaikkiaan 368 tehopistein 25+95=120. Lukka voitti KalPan riveissä hopeaa kaudella 2016-17. Porin Ässien kasvatti pelasi seurassa edellisen kerran kaudella 2011-12, jolloin hän oli osa alle 20-vuotiaiden joukkuetta. Edessä on siis tulevalla kaudella ensimmäiset ottelut Ässien edustusjoukkueessa. Lukka on urallaan esiintynyt Suomen maajoukkueessa kolmen ottelun verran vuosina 2017-19.

- Santerilla oli kova halu palata Ässiin ja laittaa kaikki peliin kasvattajaseuransa puolesta. Hänen persoonansa ja luonteensa sopivat hyvin nykyiseen ryhmäämme ja siten hän vahvistaa joukkueen ydintä. Olen tehnyt yhteistyötä Santerin kanssa aiemminkin ja tiedän, miten paljon Ässät on hänelle aina merkinnyt, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.


---
Julkaisija: Henri Niemelä