Les Lancaster Ilveksen puolustukseen 1+1-vuotisella sopimuksella

23.6.2021
Les Lancaster Ilveksen puolustukseen 1+1-vuotisella sopimuksella

Ilveksen puolustukseen saapuu uusi hyökkäävä yhdysvaltalaispuolustaja. (Kuva: Aarno Vuorinen)

26-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja Les Lancaster on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen Tampereen Ilveksen kanssa. Lancaster pelasi viime kaudella tehokkaasti ECHL:ssä.

Yhdysvaltalainen Lancaster saapuu ensimmäisen kerran Eurooppaan tehtyään sopimuksen Ilveksen kanssa. Puolustajalla on kokemusta AHL:stä yhdeksän ottelun verran, mutta kahtena edelliskautena Lancaster on pelannut pääosin ECHL:ssä Allen Americansissa. Päättyneellä kaudella mies teki ECHL:n runkosarjassa 72 otteluun tehopisteet 26+38=64. Kyseisillä tehopisteillä irtosi sarjassa sekä puolustajien pistepörssin voitto että sarjan parhaan puolustajan palkinto.

- Les Lancasterilla on erinomaiset ja luontaiset työkalut ylivoima- sekä hyökkäyspelaamiseen. Hän liikkuu hyvin ja on aktiivinen sekä kilpailullinen pelaaja, joka haluaa vaikuttaa pelin kulkuun, luonnehtii uutta pelaajaa Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.


---
Julkaisija: Henri Niemelä