Matti Järvinen palaa KalPaan vuoden tauon jälkeen

22.6.2021
Matti Järvinen palaa KalPaan vuoden tauon jälkeen

Matti Järvinen pelasi tehokkaasti KalPassa kaudella 2019-20 tehden 40 tehopistettä. (Kuva: Atte Rissanen)

31-vuotias isokokoinen ja taitava keskushyökkääjä Matti Järvinen saapuu KalPaan yksivuotisella sopimuksella. Edellisen kerran hyökkääjä nähtiin Liigassa ja KalPassa kaudella 2019-20.

Järvisen vietti päättyneen kauden Saksan DEL-liigassa Grizzlys Wolfsburgissa, jossa tehopisteitä tuli 47 otteluun 9+22=31. Hyökkääjän Liigaura alkoi kaudella 2011-12 Espoon Bluesissa. Bluesin lisäksi Järvinen on pelannut 437 ottelua kestäneellä Liigaurallaan SaiPassa, Tapparassa sekä KalPassa tehopistein 71+137=208. Järvinen voitti Tapparan kanssa sekä hopeaa että pronssia kausilla 2017-19 ja iski seuraavalla kaudella KalPaan siirryttyään oman henkilökohtaisen piste-ennätyksen 18+22=40.

- Erittäin hienoa, että Matti valitsi juuri meidät. Tiedämme hyvin, että hänellä olisi ollut paljon muitakin vaihtoehtoja seuran suhteen, mutta olemme iloisia, että hän päätti tulla Kuopioon. Tunnemme pelaajan hyvin, hän tuo kokemusta ja persoonaa myös pukukopin puolelle, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo.


---
Julkaisija: Henri Niemelä