Roni Sevänen siirtyy Ässiin

11.6.2021
Roni Sevänen siirtyy Ässiin

Sevänen palaa pitkän tauon jälkeen Ässien paitaan. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Viime kauden päätteeksi Rauman Lukossa Suomen mestaruuden voittanut 26-vuotias puolustaja Roni Sevänen siirtyy ensi kaudeksi Porin Ässiin yhden vuoden sopimuksella.

Sevänen pelasi edellisen kerran Ässissä alle 16-vuotiaiden joukkueessa. Puolustaja vietti edelliset viisi kautta Liigassa Lukon takalinjoilla. Runkosarjassa otteluita kertyi kuluneella kaudella 56 tehopistein 3+10=13 ja tehotilaston näyttäessä lukemaa +18. Pudotuspeleissä Sevänen pelasi kaikki mestaruusjoukkueensa 11 ottelua tehopistein 0+1=1 ja tehotilaston näyttäessä lukemaa +7. Liigassa otteluita miehelle on kertynyt yhteensä 270 tehopistein 10+40=50.

Keväisen Suomen mestaruuden jälkeen Seväsen tuli aika vaihtaa seuraa:

- Käytyjen keskustelujen jälkeen tavoitteeni on päästä pelaamaan isossa roolissa isoja minuutteja ja sitä myötä kehittyä ja ottaa seuraava askel urallani. Yhtä iso tavoite on myös auttaa Ässät takaisin playoff-joukkueeksi. Pelityylini on kahden suunnan yleispuolustaja. Pystyn puolustamaan ja samalla liikuttamaan kiekkoa ja osallistumaan hyökkäyksiin. Luonteeltani olen periksiantamaton, Roni Sevänen kommentoi.

- Olemme todella tyytyväisiä, että saimme parhaassa iässä olevan, voittamisesta kokemusta omaavan ja hyvän urheilijan joukkueeseemme. Roni Sevänen on kova urheilija, josta kertoo myös se että, hän on pelannut käytännössä täysiä kausia ja hyvällä peliajalla, vaikka pelityyli ei ole mitenkään säästelevä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.


---
Julkaisija: Henri Niemelä