Liigan runkosarjaohjelma kaudelle 2021-22 julkaistu

11.6.2021
Liigan runkosarjaohjelma kaudelle 2021-22 julkaistu

Kuva: Vesa Pöppönen

Liiga-kausi 2021-22 käynnistyy torstaina 9. syyskuuta. Uuden kauden avausottelussa kohtaavat kevään finaalijoukkueet, Lukko ja TPS.

Otteluohjelma pitää aikaisempien kausien tapaan sisällään yhteensä 450 ottelua, 60 ottelua joukkuetta kohden. Täysiä seitsemän ottelun kierroksia pelataan kaikkiaan 20.

Perjantai ja lauantai ovat myös ensi kaudella runkosarjan pääottelupäivinä. Kaikkiaan 275 ottelua (61 %) pelataan viikonloppuisin. Keskiviikkopelejä on 99 (22%), ja torstaina pelataan 43 ottelua (10 %).

Suomen EHT-turnauksen ajan 7.–14. marraskuuta Liiga-otteluissa vietetään taukoa. Joulun aikaan pidetään viikon mittainen pelitauko, ja kaukaloon palataan tapaninpäivänä täydellä seitsemän ottelun kierroksella.

Joulukuussa avataan Tampereella uusi halli Ilveksen ja Tapparan uudeksi kotiareenaksi. Lauantaina 19. helmikuuta UROS LIVE –areenalla pelataan kaksi Liiga-ottelua peräkkäin, kun iltapäiväpelissä jäällä on Ilves ja iltapelissä Tappara.

Runkosarjan päätöskierros pelataan torstaina 17.3.2022. Playoffs-otteluiden ohjelma julkaistaan vasta runkosarjakauden aikana.

>> Runkosarjan otteluohjelma 2021-22


---
Julkaisija: Antti Seppänen