Samuel Jukuri siirtyy Rauman Lukkoon

2.6.2021
Samuel Jukuri siirtyy Rauman Lukkoon

Samuel Jukuri liittyy Lukon vahvuuteen 2+1-vuotisella sopimuksella. (Kuva: Elmeri Elo)

Samuel Jukuri siirtyy Rauman Lukkoon Jokereiden organisaatiosta 2+1-vuotisella sopimuksella. 25-vuotias maalivahti hakee debyyttiään Liigassa tulevalla kaudella.

Jukuri pelasi viime kaudella sekä KHL:ää että Mestistä. Maalivahti oli auttamassa Helsingin Jokereita loukkaantumisten kanssa kahdeksan ottelun verran ja Kiekko-Vantaassa otteluita kertyi pudotuspelit mukaanlukien 16. Jukuri vietti kauden 2019-2020 ulkomailla Tanskassa Frederikshavn White Hawksissa. 25-vuotias maalivahti on pelannut Mestiksessä urallaan yhteensä 163 ottelua, mutta Liigassa otteluita ei ole vielä toistaiseksi kertynyt. Ensi kaudella Jukuri saa Lukossa debyyttinsä Liigakentillä:

- Olin todella otettu, että Lukko osoitti kiinnostusta minua kohtaan. Sain sellaisen kuvan, että he oikeasti halusivat minut tänne. Olen kuullut organisaatiosta paljon hyvää ja että täällä tehdään asiat viimeisen päälle. Uskon, että Lukko tarjoaa minulle kaikki mahdollisuudet kehittyä paremmaksi maalivahdiksi, Jukuri sanoo.

- Viime kauden pelien perusteella meillä on hyvä näkemys, mitä tuleman pitää. KHL-pelejä seuratessa pisti silmään Jukurin rauhallisuus, luistelutaito ja perustekniikoiden varmuus. Ne ovat ominaisuuksia, joita me toivomme Lukon maalivahdeissa näkyvänkin. Rauhallisuus tolppien välissä luo myös luottamusta koko joukkueeseen, Lukon maalivahtivalmentaja Mikael Vuorio kertoo.


---
Julkaisija: Henri Niemelä