Emil Larmi palaa kasvattajaseuraansa Pelicansiin kahden vuoden sopimuksella

31.5.2021
Emil Larmi palaa kasvattajaseuraansa Pelicansiin kahden vuoden sopimuksella

Emil Larmi saapuu vahvistamaan Pelicansin maalivahtiosastoa. (Kuva: Tomi Natri)

Emil Larmi on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Lahden Pelicansin kanssa. Kulunut kausi meni maalivahdilla Liigassa ja AHL:ssä.

Pelicans tiedotti nettisivuillaan vahvistaneensa maalivahtiosastoaan tulevalle kaudelle. Suomalaisille Liigan seuraajille tutuksi tullut Emil Larmi on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Lahden Pelicansin kanssa. Sopimuksessa on ensimmäisen kauden jälkeen ulkomaan optio. 24-vuotias Larmi on Pelicansin omia kasvatteja. Edellisen kerran hän pelasi seuran väreissä kaudella 2015-16, jolloin hän torjui organisaation U20-joukkueessa.

Viime kaudella maalivahti torjui sekä AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissä että Liigassa HPK:ssa yhteensä 18 ottelua. Larmi on pelannut Liigassa aiemmin 140 ottelua, joista kaikki HPK:n paidassa. Larmi voitti alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 2016 ja Suomen mestaruuden HPK:ssa kaudella 2018-2019.

Joukkueen päävalmentaja Tommi Niemelä on innoissaan miehen paluusta Lahteen:

- Mahtava asia, että saadaan lahtelainen maalivahti takaisin kotiin ja puhutaan Suomen mittakaavassa Liigan kärkinimistä. Hän on todistanut tasonsa ja voittanut Suomen mestaruuden pelaavana maalivahtina. Hän on loistava persoona ja loistava urheilija, jolla on mielessään jatkuva paremmaksi tuleminen ja kehittyminen. Tuon tasoinen urheilija, kun saadaan joukkueeseen, niin hän toimii suunnannäyttäjänä kaikille muille. Ollaan niin innoissamme, kun voi olla siitä, että mies palaa Lahteen.


---
Julkaisija: Henri Niemelä