27-vuotias hyökkääjä Scott Pooley saapuu ensi kaudeksi Lukkoon

31.5.2021
27-vuotias hyökkääjä Scott Pooley saapuu ensi kaudeksi Lukkoon

Rauman Lukko saa Pooleystä merkittävän vahvistuksen tulevalle kaudelle. (Kuva: Elmeri Elo)

27-vuotias yhdysvaltalainen laitahyökkääjä Scott Pooley liittyy Lukon vahvuuteen 1+1-vuotisella sopimuksella. Rauman Lukko tulee olemaan miehen ensimmäinen seura Euroopassa.

Rauman Lukko julkisti nettisivuillaan tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen viime kaudella AHL:ssä pelanneen yhdysvaltalaishyökkääjän kanssa. Pooley pelasi kuluneella kaudella Toronto Marliesin AHL-joukkueessa 22 ottelua tehopistein 2+4=6. Laitahyökkääjä on pelannut urallaan AHL:ssä yhteensä 63 ottelua tehopistein 12+9=21. Lisäksi Pooley on pelannut ECHL:ssä Newfoundland Growlersissa, jonka riveissä hän voitti sarjan mestaruuden kaudella 2018-2019. Lukko on Pooleylle ensimmäinen seura Euroopassa.

- En tiedä kaupungista juuri mitään, mutta kun kyselin sopimusneuvottelujen alla, minkälaista Raumalla on pelata, vastauksissa aina toistui sama asia: Lukko on hieno seura edustaa hienojen ihmisten ympäröimänä. Odotan innolla pääseväni osaksi sitä kokonaisuutta, Pooley kertoo.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt on luottavainen seuran uudesta hankinnasta:

- Pooleyllä on iso, vahva ja painava laukaus ja hän liikkuu kokoisekseen ihan hyvin. Hänellä on vahvat aistit pelille. Meillä on vahva luotto siihen, että saamme hänestä erittäin kovan luokan taiturin.


---
Julkaisija: Henri Niemelä