Pelicans vahvistaa rivejään kolmella pelaajalla

20.5.2021
Pelicans vahvistaa rivejään kolmella pelaajalla

Pelicans julkaisi uusia sopimuksia. (Kuva: Tomi Natri)

Pelicans vahvistuu seuran verkkosivujen mukaan kolmella uudella pelaajalla.

Lahtelaisten ensi kauden ryhmään liittyvät kahden vuoden sopimuksilla hyökkääjä Niklas Nordgren, 21, ja puolustaja Toni Utunen, 21. Kuluneen kevään lainalla lahtelaisten riveissä kiekkoilleen puolustaja Aleksi Laakson, 31, sopimus kattaa ensi kauden.

Utunen siirtyy Lahteen Tampereen Tapparasta, jossa mies on kerryttänyt liigakokemusta viideltä edelliskaudelta kaikkiaan 150 ottelun verran. Kuluneena keväänä kolme ottelua Pelicansissa lainalla pelannut Nordgren siirtyy Lahteen Helsingin IFK:sta. Laakso siirtyy Nordgrenin tavoin Lahteen HIFK:sta, jota mies ehti edustaa kolmen kauden ajan.

Pelicansin liigajoukkue aloittaa valmistautumisen ensi kauteen maanantaina. Kasassa on tällä hetkellä 22 pelaajasopimusta.


---
Julkaisija: Jukka Malm