HIFK:lta julki tukku uusia sopimuksia

20.5.2021
HIFK:lta julki tukku uusia sopimuksia

Nordenskiöldinkadun hallissa nähdään ensi kaudella useita uusia kasvoja. (Kuva: Juuso Pellava)

HIFK kertoo verkkosivuillaan tehneensä sopimukset seitsemän uuden pelaajan kanssa.

Joukkueeseen siirtyvät maalivahti Michael Garteig, hyökkääjät Eetu Koivistoinen, Otto Paajanen, Jere Innala, Roni Hirvonen ja Otto Karvinen sekä puolustaja Kasper Kotkansalo.

Aiemmin torstaina HIFK julkisti kolme nuoren pelaajan, Otto Salinin, Mico Luodon ja Leevi Teissalan sopimukset.

Koivistoisen, Paajasen, Hirvosen, Karvisen ja Kotkansalon sopimukset ovat kaksivuotisia, Innalan 1+1-vuotinen ja Garteigin diili kattaa kauden 2021-2022. Koivistoinen ja Paananen ovat Liigan kaksien viime pudotuspelien arvokkaimmiksi valitut pelaajat.

– Saimme kiinnitettyä kokeneita voittajatyyppejä, johtavia pelaajia ja nuoria lahjakkuuksia. Etsimme taitoa, luonnetta ja henkistä lujuutta ja uskomme, että joukkueen rungon kokoamisessa on onnistuttu. Tänään julkaistut pelaajat ovat monipuolisia, pelaavat modernia jääkiekkoa ja heillä on kova draivi tulla paremmiksi, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen HIFK:n sivuilla.


---
Julkaisija: Jukka Malm