Pekka Virta SaiPan päävalmentajaksi - SaiPa solmi myös 11 pelaajasopimusta

17.5.2021
Pekka Virta SaiPan päävalmentajaksi - SaiPa solmi myös 11 pelaajasopimusta

Pekka Virta siirtyy SaiPan peräsimeen. (Kuva: Teemu Saarinen)

SaiPa julkaisi ensi kauden sekä valmentaja- että pelaajasopimuksia. Lukon peräsimessä mestaruutta juhlinut Pekka Virta siirtyy SaiPan uudeksi päävalmentajaksi ja lisäksi lappeenrantalaiset julkaisivat yhteensä 11 uutta pelaajasopimusta.

Viime viikolla Rauman Lukon mestaruuteen valmentanut Pekka Virta ottaa SaiPan päävalmentajavastuun kolmen vuoden sopimuksella. Yli 800:ssa Liiga-ottelussa valmentanut 52-vuotias Virta on kaikkien aikojen kolmanneksi kokenein Liiga-valmentaja Hannu Aravirran ja Jukka Rautakorven jälkeen.

Virran valmennusryhmän täydentävät Ville Hämäläinen, Santeri Immonen ja maalivahtivalmentaja Janne Valtonen. Hämäläisen sopimus on kaksivuotinen ja Immosen sekä Valtosen sopimus kattaa ensi kauden.

SaiPa julkaisi myös nipun pelaajasopimuksia, kun lappeenrantalaisjoukkueessa nähdään ensi kaudella puolustajat Nuutti Viitasalo, Joona Huttula ja Niklas Peltomäki sekä hyökkääjät Ville Heikkinen, Mikko Juusola, Okko Kangasniemi, Valtteri Lipiäinen, Tino Metsävainio, Zdenek Sedlak, Oliver Okuliar ja Dominik Lakatos.

SaiPa uutisoi sopimuksista verkkosivuillaan.


---
Julkaisija: Salttu Forsström