HIFK tiedotti useista jatkosopimuksista

14.5.2021
HIFK tiedotti useista jatkosopimuksista

Sebastian Dyk taistelee myös jatkossa HIFK:n värien puolesta. (Kuva: Juuso Pellava)

HIFK kertoo verkkosivuillaan tehneensä tässä vaiheessa jatkosopimukset kuuden viime kaudella joukkuetta edustaneen pelaajan kanssa.

Kahden vuoden jatkosopimuksen ovat tehneet maalivahti Niilo Halonen ja hyökkääjä Juha Jääskä. Ensi kauden kattavan sopimuksen ovat allekirjoittaneet puolustajat Joonas Lyytinen ja Johan Motin, sekä hyökkääjät Sebastian Dyk ja Teemu Tallberg. Lisäksi keskushyökkääjä Miro Väänäsen sopimuksen optiovuosi on käytetty.

Tällä hetkellä julkistettuja pelaajasopimuksia ensi kaudelle on 15.

– Olemme tyytyväisiä siihen, että saimme varmistettua näin monen meille tärkeän pelaajan jatkamisen HIFK:ssa. Joukkueeseen tulee vaihtuvuutta, mutta näiden jatkosopimusten myötä siinä on myös jatkuvuutta, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen HIFK:n sivuilla.

– Joidenkin meillä viime kaudella pelanneen pelaajan osalta tilanne on vielä auki ja joukkueen rakentaminen jatkuu kesän yli. Meillä on kaikin puolin erittäin raskas kausi takana, mutta nyt tehdään kovasti töitä ja katsotaan vain eteenpäin, Salmelainen jatkaa.

HIFK julkaisee joukkueen valmennuksen ja lisää pelaajasopimuksia ensi viikolla.


---
Julkaisija: Jukka Malm